Despre noi

Ne-am construit afacerea cu un scop simplu: să ne bucurăm de ceea ce facem și să facem bine ceea ce facem.

Avem o echipa dinamica cu experienta dobandita in decursul anilor in domeniul vanzarii si inchirierii de utilaje.

Va prezentam cateva motive pentru care ar trebui sa utilizati serviciile companiei INDEXTECH.

Personal informativ, prietenos si de ajutor
Toată echipa noastră de vânzări are o vastă experiență în domeniu, astfel încât veți avea întotdeauna ocazia de a vorbi cu o persoană care are capacitatea de a oferi consultanță independentă și clară. Avem o atitudinea utilă, conștiincioasă și prietenoasă. Deci, la noi, veți găsi întotdeauna pe cineva care se va asigura că comanda dvs. este îndeplinită cu promptitudine și cu precizie.
O gama larga de scule, utilaje si echipamente de cea mai buna calitate
Putem furniza aproape orice echipament care ar putea fi necesar pentru proiectul dumneavoastră in construcții. Dispunem de modele de la producători de vârf, cum ar fi: Bosch, Makita, Weber, Belle, Imer, Dynapac, Technoflex, Himoinsa, Husqvarna, etc. Puteți fi sigur că echipamentul nostru este întotdeauna cel mai performant, cel mai fiabil și mai sigur echipament disponibil.
Contractare si facturare clara si simpla
Contractele si facturile noastre au fost concepute pentru a fi clare și ușor de citit. Puteti descarca de pe site urmatoarele documente: lista de pret de inchirieri; contract de inchirieri standard; fise tehnice ale echipamentelor; manuale de utilizare si intretinere. Contactați-ne pentru a afla mai multe sau pentru a arunca o privire asupra ofertei noastre de vanzari sau asupra disponibilitatii utilajelor de închiriat.
Suntem in zona metropolitana a municipiului Iasi
Suntem pozitionati în mod ideal pentru a servi clientii din orasul Iasi dar si pe cei din judet. Știm cât de repede aveți nevoie de utilajele dvs. astfel incat asiguram livrare rapidă si profesională in zona orasului Iasi, dar si in tara prin intermediul firmelor de curierat.
Intretinere Curatare Testare
Intreținem și testam toate echipamentele înainte de fiecare închiriere. Prin urmare, puteți avea încredere absolută că toate echipamentele furnizate vor fi în stare de funcționare completă și vor respecta pe deplin toate cerințele de sănătate și siguranță.
Apelati direct la un profesionist de vanzari
Stim ca atunci cand sunteti sub presiune pentru a face o treaba, doriti sa vorbiti cu cineva care stie destre ce este vorba. Nu vreți să fiti in situatia neplacuta de a fi pus in asteptare sau de a fi plimbat de la un departament la altul. Deci, când sunați la INDEXTECH ajungeți direct la un profesionist de vânzări. Fără întârzieri, fără probleme.